Yükseköğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK), Yurt Müracaatları Başladı

11 Ağustos 15

Yükseköğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK), yurt başvuruları 11 Ağustos 2015 saat 00:00’dan itibaren başlamış olup, 17 Ağustos 2015 saat:23:59’da sona erecektir. KYK’nın resmi web sitesinde yapılan açıklamaya göre,

“Üniversiteyi kazanan öğrenciler bu gece yarısı (11 Ağustos 2015) saat 00:00'dan itibaren yurt müracaatlarını yapabilecekler. KYK, yurt müracaatları kyk.gsb.gov.tr adresinden yapılacak ve bir hafta devam edecek. Üniversite öğrencileri 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 23:59'a kadar internet üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilecekler. Öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için belirtilen tarihler arasında kyk.gsb.gov.tr internet sitesinden yurt müracaatlarını kendilerinden istenilen bilgiler ışığında yapmaları gerekiyor.“

Üniversitemize yeni kayıt olan öğrencilerimize ve ilgililere önemle duyurulur.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ