Yayınlanma Tarihi: 22 Temmuz 2015 Çarşamba

Uluslararası Öğrenci Başvuru Sonuçları – Application Results of Foreign Students

Değerli Yabancı Uyruklu Öğrenci Adaylarımız;

Yabancı uyruklu öağrenci olarak eğitim almak üzere üniversitemize başvuruda bulunan adaylarımızın ön değerlendirme işlemleri tamamlanmış olup, birimlerimize kayıt hakkı kazanan öğrenci adaylarımız belirlenmiştir. Yerleşen asil öğrencilerin kayıt yaptırmaması durumunda yedek öğrencilere kayıt hakkı tanınacaktır.

Dear International Applicants;

Applications of the international students who would like to study at our university have been evaluated and the names of the students in preliminary lists have been determined. If the students whose applications have been accepted do not register, supplementary students will have the right to register.

نتائج مراجعات القبول للطلاب الأجانب

الطلاب الأجانب الأعزاء:

لقد تم الانتهاء من التقييم الأوّلي لمراجعات القبول للطلاب الأجانب الذين تقدّموا للدراسة في جامعتنا وكذلك تم تحديد الطلاب المرشحين الذين تمكنوا من الحصول على حق التسجيل في وحدات جامعتنا.

( قائمة أسماء الطلاب الحاصلين على حق التسجيل في جامعتنا )

Öğrencilerimiz, Türkiye'ye girişte ve Üniversiteye kayıtta gerekli olacak olan Öğrenim Vizelerini Türkiye Büyükelçiliği/ Konsolosluğu'ndan almaları gerekmektedir. Vize için gerekli olacak “Kabul Mektubu”, üniversitemiz tarafından öğrencilerimize e-posta yoluyla gönderilecektir.