Yayınlanma Tarihi: 03 Haziran 2015 Çarşamba

Teşekkür Mesajı

Hitit Üniversitesi Rektörü olarak yeniden atanmamı, tebrik mesajları ile veya bizzat ziyaret ederek kutlayan, verdikleri desteklerle bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da hep birlikte, omuz omuza başarılı çalışmalar yapmaya ve büyük projeler gerçekleştirmeye devam edeceğimiz inancındayım. Bugüne değin olduğu gibi, bundan sonrasında da tüm enerjimizle ve gayretimizle her alanda yakaladığımız ivmeyi devam ettirerek Hitit Üniversitemizi ulusal ve uluslararası bilim arenasında hakettiği konuma taşıyabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz, Hitit Üniversitesinin evrensel bilime ve eğitime yaptığı katkılarla dünyanın saygın üniversiteleri arasında yer almasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle içtenlikle teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan

Rektör