Yayınlanma Tarihi: 29 Haziran 2015 Pazartesi

YÖK “Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği Taslağı”nı Askıya Çıkardı

Yükseköğretim Kurulu’nca eğitim-öğretimin niteliğini yükseltecek faaliyetler çerçevesinde “Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği”nin çıkarılmasına ilişkin bir çalışma başlatılmıştır.
Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği’nin çıkarılmasında başta yükseköğretim kurumlarının yetkili kurulları ile tüm akademik camia olmak üzere diğer paydaşların da görüş ve önerilerinin alınmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Konuya ilişkin oluşturulan taslak yönetmelik yükseköğretim kurumlarına da gönderilerek, onların da görüş ve önerileri alınmaktadır.
Bu kapsamda kurumsal web sitemizin ana sayfasında yer alan “Askıya Çıkardık” bölümünde de konuya ilişkin taslak çalışmayı içeren bir yazı paylaşılmıştır.
Askıya çıkarılan konuya ilişkin görüşlerini bildirmek isteyenlerin, ilgili alanda yer alan formu doldurmak suretiyle bu işlemi gerçekleştirebileceklerdir.
Bu faaliyetlerimizde karar sürecinin tamamlanması, ilgili paydaşların görüş ve önerileri alındıktan sonra olacaktır.
Askıya çıkardığımız taslak yönetmelik ve bu çalışmaya ilişkin Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın görüşünü içeren yazıyı görmek için tıklayınız. 

Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
 
                                                                                                                            T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU
                                                             Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği




HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube