Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2015 Cuma

OKA Bölgesel İnovasyon Yarışması Proje Pazarı 2015

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü Amasya ili Amasya Üniversitesi Konferans Salonu’nda “Bölgesel İnovasyon Yarışması ve Proje Pazarı” düzenlenecektir.

Bu yarışma kapsamında sunulacak projelerin aşağıda belirtilen konular öncelikli olarak değerlendirilecektir.

• Temiz çevre ve enerji verimliliği
  • Dezavantajlı grupların toplumsal hayata katılımı
  • Şehir yönetiminde yenilikçi yaklaşımlar
  • Günlük yaşamda teknoloji kullanımı
  • Üniversiteden sanayiye yenilikçi uygulamalar

Kimler Katılabilir:

Yarışmaya TR83 Bölgesi illerindeki üniversitelerden (Amasya, Hitit, Ondokuzmayıs, Canik Başarı ve Gaziosmanpaşa Üniversiteleri) öğrencilerinden (ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora) oluşan ekipler katılabilir. Her katılımcı en fazla 1 adet proje sunabilir ve bir proje en fazla 2 öğrenci tarafından hazırlanabilir.

Yarışma kuralları ile ilgili bilgi almak için tıklayınız.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin başvuru formunu son başvuru tarihi olan 20 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar elektronik ortamda tamamlamış olmaları gerekmektedir. Başvuru formu için tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ