Yayınlanma Tarihi: 16 Mart 2015 Pazartesi

Sonuçlandırılan Bilimsel Araştırma Projelerine Ait Özet Kitapçığı Yayımlandı

Üniversitemizde araştırmaya yönelik proje kültürünün yaygınlaştırılması, nitelikli proje üretilmesi ve bilimsel hareketliliğin arttırılması amacıyla Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Birimimiz aracılığıyla farklı kategorilerde ve bütçelerde önemli destekler verilmektedir. Verilen destekler ile Birimlerimizden gelen proje başvuru sayısı her geçen gün daha da artmakta ve potansiyelimize uygun hem nitelik hem nicelik açısından daha fazla sayıda proje hayata geçirilmektedir.

Bu kapsamda, Ocak 2014-Şubat 2015 tarihleri arasında sonuçlandırılan ve Üniversitemizin bilimsel gelişimine katkı sağlayan Bilimsel Araştırma Projelerimize ait Özet Kitapçığı hazırlanarak, yayımlanmıştır.

Yaptığı her türlü bilimsel çalışmayla başarı grafiğimizi sürekli olarak yükselterek, Üniversitemizin adının bilim dünyasında duyurulmasına katkı sağlayan tüm akademisyenlerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

“Sonuçlandırılan Bilimsel Araştırma Proje Özetleri Kitapçığı”na ulaşmak için tıklayınız. (Pdf  |  Flash)