Yayınlanma Tarihi: 16 Mart 2015 Pazartesi

Erasmus+ Staj Konsorsiyum Başvuruları Başladı

Erasmus+ Programı kapsamında, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Koordinatörlüğünde, Üniversitemiz, TÜMSİAD ve Kastamonu Üniversitesi’nin katılımıyla oluşan  “Anadolu'dan Avrupa'ya Kültür Köprüsü” Projesi, Erasmus+ staj faaliyetine katılmak isteyen öğrencilere hibe desteği sağlayacaktır.

Öğrenciler, TÜMSİAD aracılığıyla bir işletmeden kabul almak üzere başvuru yapabilecek ya da staj yapacakları işletmeyi kendileri bularak davet mektupları ile Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimine başvuru yapabileceklerdir. TÜMSİAD tarafından öğrencilerin eşleştirileceği işletmelerin profilleri tüm öğrenciler için uygun olmayabileceği ve başvuran tüm öğrenciler bir işletmeyle eşleşemeyebileceği için, öğrencilerin kendi staj kurumlarını bulmaları tavsiye edilmektedir.

Formlar ve Belgeler:

Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız.

Staj Başvuru Formu İçin Tıklayınız.