Yayınlanma Tarihi: 03 Aralık 2015 Perşembe

Anadolu Üniversitesi AÖF Sınav Görevlendirmeleri Hakkında Duyuru

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesince (AÖF) yapılacak sınavlarda, sınav görevlilerinin belirlenmesi hakkında yapmış olduğu düzenlemeye ilişkin açıklama, Üniversitemiz web sayfasında 20 Kasım 2015 tarihinde duyurulmuştur. Anadolu Üniversitesi AÖF tarafından 12-13 Aralık 2015 tarihlerinde yapılacak olan sınavlara ilişkin yapılan görevlendirmeler, söz konusu açıklamada yer alan kriterler doğrultusunda yapılmış olup İl Sınav Koordinatörlüğümüzün AÖF tarafından verilen bazı görevlere ait atama yetkisi dışındaki görevli atamalara müdahalesi söz konusu değildir.

Ayrıca  Anadolu Üniversitesi AÖF tarafından 12-13 Aralık 2015 tarihlerinde dört oturum halinde yapılacak olan 2015-2016 Öğretim Yılı Açıköğretim Programları Güz Dönemi Ara Sınavlarında görev tercihinde bulunup, görevli ataması yapılan akademik ve idari personelimizin bu görevlerine ilişkin Onay-İptal işlemleri, 03.12.2015 tarihinde saat 23:59' da sona erecektir. Sınavda görevli ataması yapılan personele önemle duyurulur.

Görevlendirme İlkelerine Ulaşmak için TIKLAYINIZ.

ÇORUM İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ