Yayınlanma Tarihi: 02 Kasım 2015 Pazartesi

Çorum Hitit Vakfı 2015-2016 Eğitim–Öğretim Yılı Burs Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır

Değerli Öğrencilerimiz,


Vakfımızdan 2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminde burs almak isteyen öğrencilerimizin elektronik ortamda yaptıkları başvurular büyük bir titizlikle değerlendirilerek, sonuçlandırılmıştır. Geçmiş dönemde Çorum Hitit Vakfı’ndan burs alan öğrencilerimizin durumları da ayrıca değerlendirilmiş ve Ek’li listede belirtilen öğrencilerimizin burs almalarına karar verilmiştir. 

Öğrencilerimizin bursları, Ekim 2015 ile Mayıs 2016 arasında (Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs olmak üzere), toplam 8 ay süre ile her ayın ilk haftasında, kendi isimlerine açılmış olan TC Türkiye Vakıflar Bankası şubesi nezdindeki hesaplarına otomatik olarak “Çorum Hitit Vakfı Bursu” açıklaması ile yatırılacaktır. 

Dönem içinde ve izleyen yıllarda bursunuzun devam edebilmesi için http://corumhititvakfi.com sayfamızda bulunan burs devam koşullarının sağlanması gerektiğini önemle bir kez daha hatırlatmak isterim.

Bu vesileyle, büyük fedakarlıklarla Vakfımıza temin ettikleri kaynaklarıyla siz değerli öğrencilerimize destek veren tüm gönüldaşlarımıza içtenlikle şükranlarımızı sunuyor; sizlere gönülden sağlanan bu desteklerin, ülkece gurur duyacağımız tüm insanlığa yararlı çalışmalar yapmanıza katkı sağlaması temennisiyle, başarılar diliyorum. 


Yönetim Kurulu Başkanı
    Reha Metin ALKAN


Formlar ve Belgeler:

2015-2016 Eğitim–Öğretim Yılı Burs Başvuru Sonuçları

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube