Yayınlanma Tarihi: 19 Ekim 2015 Pazartesi

Canan Tan ile “Çağdaş Türk Edebiyatında Kadının Sesi” Konulu Söyleşi Düzenlenecektir

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu iş birliği sonucunda çağdaş Türk edebiyatının seçkin roman ve öykü yazarlarından Canan Tan bir söyleşi programı için Çorum’a davet edildi. Yazar önümüzdeki hafta ilk kez şehrimizi ziyaret ederek kendisi için düzenlenen etkinliğe katılacak.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda 27 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00’te başlayacak olan etkinliğin konusu “Çağdaş Türk Edebiyatında Kadının Sesi” olup söyleşi sonrasında okurları Canan Tan’a kitaplarını da imzalatabileceklerdir.

Canan Tan etkinliğine Üniversitemizin idari, akademik personeli ile öğrencileri ve tüm Çorum halkı davetlidir.