Yayınlanma Tarihi: 30 Eylül 2014 Salı

7 Bölge 7 Üniversite-Sertifikalı Finans Eğitimi Programı

Türkiye’de 3 yıldır düzenlenen “7 Bölge 7 Üniversite-Sertifikalı Finans Eğitimi Programı” 27-30-31 Ekim 2014 tarihlerinde 3 gün süreyle Üniversitemizde gerçekleştirilecektir.

Sermaye Piyasası Kurulu, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, Borsa İstanbul A.Ş. ve Takasbank’ın görevlendirdiği konuşmacılar ile Karadeniz Bölgesi’nde sadece Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan eğitim programı, 50 öğrenci kontenjanı ile sınırlı olacaktır. Eğitim, adı geçen kurumların görevlendirdiği uzman personeller ile her gün 6 saat olmak üzere, 3 günde toplam 18 saat üzerinden yapılacaktır.

Eğitime katılım sayısı sınırlı olduğu için başvuru yapacak öğrenciler arasından Genel Akademik Not Ortalaması (GANO) en yüksek olandan başlanarak seçim yapılacaktır.

Finans alanında yoğun bilgilerin aktarılacağı bu eğitime katılacak öğrencilerimizin daha önce finans derslerini almış ve bu alanda ilgili olması beklenmektedir. Eğitime katılacak öğrencilere program sonunda sertifikaları teslim edilecektir. Ayrıca eğitim sonunda çekilen kura ile çok sayıda öğrencimiz eğitim veren kurumlarda staj ya da eğitim alma imkanları kazanacaklardır. 

Eğitim almak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki "Eğitim Kayıt Formu"nu doğru ve eksiksiz olarak doldurmalıdır.   

Eğitim formuna ulaşmak için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube