TÜBİTAK ARDEB Online Başvuru Sistemi Açıldı

08 Temmuz 14

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülmekte olan; 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, 3501-Kariyer Geliştirme Programı ve 1005-Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı'nın 2014 yılı 2. dönem elektronik başvuru sistemi kullanıma açılmıştır.

Söz konusu programlara yapılacak başvurularda mutlaka güncel "Başvuru Formu ve Ekleri (EK-1 Kaynaklar, EK-2 Bütçe ve Gerekçesi)"nin doldurularak elektronik başvuru sistemine yüklenmesi gerekmektedir. Projenin değerlendirmeye alınabilmesi için Başvuru Formu; Arial 9 yazı tipinde hazırlanmalı, EK-1 ve EK-2 hariç 20 sayfayı geçmemelidir.

Elektronik başvuru için son tarih 05/09/2014, basılı kopya olarak gönderilmesi gereken belgelerin ulaştırılması için son tarih ise 12/09/2014'dür.

1001 ve 3501 programları kapsamında yapılan değişiklikler için tıklayınız.

Elektronik başvuru sistemine ulaşmak için tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ