Yayınlanma Tarihi: 17 Temmuz 2014 Perşembe

Üniversitemizde Yeni Atama

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem İstanbullu, Gıda Güvenliği, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Gıda Güvenliği, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Amacı;

Merkezimiz yapılacak olan araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile gıda tarımsal araştırma ve üretimde teknolojiyi takip etmek, uygulamaya aktarmak, bölgesel problemler için çözüm üretmek, tarımsal üretimde strateji üretmek ve piyasayı yönlendirmeye yönelik araştırma ve eğitim çalışmaları yapmak, tarımsal üretimde kullanılan materyallerde kalite ve standardizasyon denetimleri yapabilecek alt yapıyı oluşturmak, kurumsal ve bireysel taleplere cevap vermek, çiftlik ölçeğinden bölgesel ölçeklere kadar etüt, planlama ve danışmanlık hizmetleri yapmayı amaçlamaktadır.

Gıda Güvenliği, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğine ulaşmak için tıklayınız.