Yayınlanma Tarihi: 04 Nisan 2014 Cuma

27 Ağustos 2011 tarihli ve 28038 sayılı Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Önlisans ve Lisans düzeyinde yönetmeliğin zaman içinde ortaya çıkan yeni ihtiyaçlar ile öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda bazı düzenlemeler ve değişiklikler yapılmak üzere söz konusu yönetmelikte değişiklikler yapılmıştır.

Üniversitemizin ilgili birim ve komisyonlarının yapmış olduğu çalışmalar sonucunda taslak bir yönetmelik hazırlanmıştır. Olabildiğince işlevsel ve ihtiyaçlarımızı gideren bir yönetmelik olması için “Hitit Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğindeki Değişiklik Taslağı”nın incelenerek görüş ve önerilerinizin mümkünse çözüm önerileriyle birlikte Bölüm Başkanlığı aracılığı ile 18/04/2014 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına iletilmesi gerekmektedir.

Görüş ve önerilerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Formlar ve Belgeler:

Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmelik taslağı için tıklayınız.