Yayınlanma Tarihi: 30 Nisan 2014 Çarşamba

Türkiye İhracatçılar Meclisi Sizi İNOVA-TİM'e Çağırıyor


Türkiye İhracatçılar Meclisi , inovasyon, Ar-Ge, tasarım ve markalaşmanın  vazgeçilemez olduğu bilincinden yola çıkarak 3 yıldır Türkiye İnovasyon Haftası’nı düzenlemektedir. Bu yıl 4-5-6 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Türkiye İnovasyon Haftası’nda üniversite öğrencilerinin Türkiye’nin ve dünyanın inovasyon sürecine dahil edilerek genç beyinleri geleceğin Türkiye’sine hazırlamak amacıyla üniversitelerde İNOVA-TİM’ler kurulmasına karar verilmiştir.

Bu sene yapılacak olan etkinlikler sadece İstanbul ile sınırlı kalmayacak olup, 29-30 Mayıs 2014 tarihlerinde ilk ayak İzmir’de gerçekleştirilecektir.  Sonrasında çeşitli illerde devam edecektir.

İNOVA-TİM NEDİR?

İNOVA-TİM her üniversiteden 5 kişinin Türkiye İnovasyon Haftası temsilcileri olarak seçileceği inovatif bir takımdır. Temsilciler, etkinlikte aktif rol üstlenerek okudukları üniversitelerde inovasyon ve kariyer konularında gençleri bilinçlendirmek, İnovasyon Haftası boyunca birbirinden önemli konuşmacılara mihmandarlık yapmak, katılımcı üniversiteleri etkinlik boyunca koordine etmek gibi önemli roller üstlenmektedir. Temsilciler sayesinde inovasyonun etki alanı üniversitelere yayılacak ve geleceğin Türkiye’sinde genç beyinlerin önü açılacaktır.

Bu ekipte yer almak isteyen öğrencilerin 07 Mayıs 2014 saat 17:30’a kadar Proje Koordinasyon Birimi’ne başvurmaları gerekmektedir.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube