Yayınlanma Tarihi: 15 Nisan 2014 Salı

Fen Edebiyat Fakültesi’nde “Osmanlı Tarihi Söyleşileri”

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından 17-18 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan “Osmanlı Tarihi Söyleşileri” isimli etkinlikte, dünyaca ünlü İngiliz tarihçi Prof. Dr. Rhoads Murphey Üniversitemizde konferans verecek.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda 17-18 Nisan 2014 tarihlerinde, saat 10.00’da gerçekleştirilecek etkinlikte, Birmingham Üniversitesi (İngiltere) Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Murphey, 17 Nisan 2014 Perşembe günü “Osmanlı’da Adalet” ve 18 Nisan 2014 Cuma günü de “Osmanlı Tarih Yazıcılığı” konulu konferansları verecek.

Sunumunu Türkçe yapacak olan Prof. Dr. Rhoads Murphey dünyaca ünlü “Osmanlı Ordusu ve Savaş” kitabının yazarıdır. Konferansa Üniversitemizin akademik ve idari personelinin yanı sıra tüm öğrencilerimiz ve halkımız da davetlidir.