Anadolu Üniversitesi AÖF Akademik Danışmanlık Bahar Dönemi Dersleri Başlıyor

05 Mart 14

Anadolu Üniversitesi tarafından uzaktan öğretim veren Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yüz yüze olarak düzenlenen akademik danışmanlık dersleri başlayacaktır. İlimizde de bahar önemi verilecek olan dersler 9 Mart 2014 Pazar günü başlayacak, 31 Mayıs 2014 akşamına kadar sürdürülecektir. Akademik danışmanlık dersleri, resmi bayram günleri, AÖF sınavlarının yapıldığı günler ile Bakanlar Kurulu tarafından gerekli görülerek ilan edilebilecek resmi tatil günleri dışında kesintisiz olarak sürecektir. Dersler Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu dersliklerinde aşağıdaki program doğrultusunda verilecektir. Öğrenciler daha geniş bilgiyi AÖF Çorum Bürosundan alabileceklerdir.

Koordinatör: Doç. Dr. Habib AKDOĞAN (e-mail:habibakdogan@hitit.edu.tr)