Yayınlanma Tarihi: 14 Mart 2014 Cuma

Erasmus Programı Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları Uzatılmıştır

Erasmus Programı Öğrenci Staj Hareketliliği çerçevesinde 2013–2014 Akademik Yılında programdan yararlanmak isteyen Hitit Üniversitesi öğrencileri için son başvuru tarihi  21 Mart Cuma, 2014 olarak uzatılmıştır.

BAŞVURULAR İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

·Ön lisans ve lisans öğrencileri için en az 2.20/4.00, yüksek lisans ve doktora öğrencileri için en az 2.50/4.00 kümülatif akademik not ortalamasına sahip olmak.

·Öğrencilerin Erasmus staj hareketliliği başvurusu sırasında, staj yapacakları işletmenin mevcut olması şartı aranmamaktadır ancak; yapılacak sınav sonucunda hareketlilikten faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin 28 Nisan Pazartesi günü mesai bitimine kadar staj yerlerini kesinleştirip kabul mektuplarını Uluslararası İlişkiler Birimine sunmaları gerekmektedir.

·Erasmus Staj Hareketliliğinin süresi, lisans öğrencileri için en az 3 ay, ön lisans öğrencileri için de en az 2 aydır.

BAŞVURU ESNASINDA TESLİM EDİLECEK BELGELER

1 - 1. Başvuru Formu

2 - 1.Adet Transkript (Teslim edeceğiniz belgenin not döküm çizelgesi değil, kümülatif akademik not ortalamanızı   gösterir transkript olduğundan emin olunuz)

3 - 1.Adet Öğrenci Belgesi