Yayınlanma Tarihi: 26 Şubat 2014 Çarşamba

Akademik Personelimizin YÖKSİS Veri Girişleri/Güncellemeleri Hakkında Duyuru

Üniversitemizin Değerli Akademisyenleri,

Yükseköğretim Kurulu tarafından oluşturulan Yükseköğretim Kurulu Ortak Veritabanı (YÖKSİS) bünyesindeki eski özgeçmiş modülü yeniden düzenlenerek devreye alınmıştır. Ancak söz konusu veri tabanı incelendiğinde bazı öğretim elemanlarımızın güncel özgeçmiş bilgilerinin sistemde yer almadığı ya da doldurulmadığı belirlenmiştir.

Doçentlik jürilerinin tespiti, kadro işlemleri, öğretim elemanı kadro ilanları, yurt içi-dışı görevlendirmeler, ÖYP’ye ilişkin talepler, yabancı uyruklu öğretim elemanı, Bölüm, Anabilim Dalı vb. açılması, Fakülte, Yüksekokul, Konservatuar, Meslek Yüksekokulu kurulması, Uygulama ve Araştırma Merkezi açılması, Bölüm ve Programlara 2014-2015 öğretim yılı için alınacak öğrenci kontenjanlarının belirlenmesi, lisansüstü program açılması ve öğrenci aktarımı konuları başta olmak üzere üniversitelerle ilgili pek çok konuda YÖKSİS sistemindeki bilgiler dikkate alınarak, karar verilmektedir.

Konunun bu çerçevede değerlendirilerek, özgeçmiş bilgilerini girmeyen öğretim elemanlarımızın ilgili bilgilerini en geç 03 Mart 2014 tarihine kadar yeni modüle girmeleri, bilgilerini daha önce girmiş olan öğretim elemanlarımızın da bilgilerinin güncelliğini sağlamaları gerekmektedir.

Akademisyenlerimiz ve Üniversitemiz ile ilgili kararların zamanında ve doğru bir şekilde alınabilmesi ve aksaklıkların oluşmaması açısından büyük önem arz eden konuya gösterilecek ilgi ve duyarlılık için teşekkür ederiz.                                                                                                                                                                

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube