ERPE-METEG Projesinin Açılış ve Bilgilendirme Toplantısı Yapılacaktır

05 Kasım 14

“Endüstriyel Robot Programlama Eğitimi ile Mesleki ve Teknik Eğitimin Güçlendirilmesi (ERPE-METEG)”  isimli projenin açılış ve bilgilendirme toplantısı 06 Kasım 2014 Perşembe günü saat 11.00’de Anitta Otelde yapılacaktır.

IQVET II Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması II Hibe Programı (Improving the Quality of Vocational and Technical Education in Turkey Grant Scheme) Kapsamında 24.05.2013 tarihinde Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu tarafından teklif edilen “Endüstriyel Robot Programlama Eğitimi ile Mesleki ve Teknik Eğitimin Güçlendirilmesi (ERPE-METEG)” projesinin sözleşmesi 15 Temmuz 2014 tarihinde imzalanmıştır.

Söz konusu hibe programının;

Sözleşme Makamı: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi(İKG PRO)

Operasyon Faydalanıcısı: Milli Eğitim Bakanlığı

Proje Faydalanıcısı: Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu