Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2014 Çarşamba

“Bir Haritacının Kaleminden Ufka Yürüyen Kelimeler” Söyleşisine Davet

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünün “Kültür Değerlerimizle Söyleşiler” adı altında 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı güz döneminde başlattığı etkinliklerin 5.si, kadastro müdürlüğünden emekli, şair ve yazar Kazım Alkan’ın katılımıyla gerçekleştirilecektir.

“Bir Haritacının Kaleminden Ufka Yürüyen Kelimeler” başlıklı söyleşi, 26 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 14.00’te Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olup söyleşide Kazım Alkan’ın çeşitli görseller eşliğinde hayatı ve eserleri hakkında bilgiler verilecek, edebiyata ilgisi ve ilham kaynakları üzerinde durulacaktır. Ayrıca söyleşinin ikinci bölümünde, Kazım Alkan ile Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencileri sanatçının şiir ve hikâyelerinden örnekler okuyacaktır.

Söyleşiye Üniversitemizin idari, akademik personeli, öğrencileri ve tüm halkımız davetlidir.