Yayınlanma Tarihi: 21 Ekim 2014 Salı

Ek Yerleştirme İle Kayıt Olan Öğrencilerimizin Muafiyet Sınavı

( EK-KONTENJAN MUAFİYET SINAVLARI 27 EKİM 2014 TARİHİNE ERTELENMİŞTİR )

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksek Okullarında Ek-Kontenjan ile kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “Yabancı Dil I-II.(İngilizce)” ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı I-II.” dersleri için Muafiyet Sınavları 27 Ekim 2014 tarihinde yapılacaktır. Muafiyet Sınavlarına katılmak zorunlu olmayıp; Sınava Katılan Öğrenciler Başarılı Oldukları Takdirde adı geçen derslerden muaf olacaklardır. Öğrenciler isterlerse her iki dersin muafiyet sınavına da katılabilirler.

Muafiyet Sınavlarına katılmak isteyen öğrenciler yeni kayıt yaptırdıkları Fakülte, Yüksekokul veya Meslek Yüksekokullarının Öğrenci İşleri Bürolarına en geç 23 Ekim 2014 tarihi mesai bitimine kadar (saat: 17: 00)  bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Sınava Girecek Tüm Öğrencilerimize Başarılar dileriz.

SINAV TARİHİ:

Yabancı Dil (İngilizce)           : 27 Ekim 2014 Pazartesi, Saat: 10: 00

Bilgisayar Teknolojileri K.     : 27 Ekim 2014 Pazartesi, Saat: 14: 00

SINAV YERİ:

Her öğrenci kendi kayıt yaptırdığı Fakülte, Yüksekokul veya Meslek Yüksekokulunda sınava girecektir.

NOT: Muafiyet Sınavına Girecek Öğrencilerimiz Konuyla İlgili Ayrıntılı Bilgileri Kayıt Yaptıracakları Eğitim Birimlerinden Edinebilirler.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü