Yayınlanma Tarihi: 09 Eylül 2013 Pazartesi

Üniversitemize Yatay Geçiş ile Yerleşen Yedek Öğrencilerimizin Dikkatine

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi bu güne kadar olan özverili çalışmaları ve tercihlerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YATAY GEÇİŞ KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıtlar 09-12 Eylül 2013 tarihleri arasında Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında  Kuzey Kampusu Çorum adresinde yapılacaktır.

Yatay geçişi kabul edilen yedek öğrenciler kayıt belgelerini kayıt merkezine teslim ederek kesin kayıt işlemini tamamlayacaklardır. Yanlış ve eksik belge ve bilgi verdiği anlaşılan öğrencilerin yapılan kayıtları iptal edilir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1.  Nüfus Cüzdanı Örneği (Aslı Görülmek Koşuluyla Fotokopisi Alınacaktır.)

2.  4,5*6 cm Ebadında 3 Adet Fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)

3. Askerlik Durum Belgesi (29 yaşını doldurmuş erkek adaylar için)

4. Öğrenci Katkı Payı Banka Dekontu (İkinci öğretime yerleşen adaylar  öğrenci numaraları ile Çorum Halk Bankası Şubesine öğrenci katkı payını yatıracaklardır.)

AÇIKLAMA:

Vakıf üniversitelerinden yatay geçişle gelen adaylar öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti ( Normal ve İkinci Öğretim katkı payı/öğrenim ücreti ) ödeyeceklerdir.

Kayıt Yeri : Mühendislik Fakültesi  yerleşkesi Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Kuzey Kampusu Çorum

Telefon      : 0364 219 20 60 – 0364 219 20 66

Formlar ve Belgeler:

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Yedek Öğrenciler Listesi İçin Tıklayınız.