Yayınlanma Tarihi: 29 Eylül 2013 Pazar

TC Gençlik ve Spor Bakanlığından 600,000 TL’ye Kadar Mali Destekli Proje Çağrısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sadece üniversitelerin başvurabileceği “2013 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı-Sosyal Dahil Etme Programı” açılmıştır.

Program kapsamında sosyal, ekonomik ve fiziksel engeller, sağlık problemleri, coğrafi etmenler ve eğitim ihtiyaçları sebebiyle dezavantajlı durumda olan gençlerin toplum yaşamının her alanına katılımlarının ve uyumlarının arttırılması, gönüllü çalışmaların teşvik edilmesi ve gönüllülük bilincinin geliştirilmesine yönelik projelere destek sağlanacaktır.

Program kapsamında destelenecek projeler için Bakanlık mali katkısının alt sınırı 10.000 TL üst sınırı 600.000 TL olarak belirlenmiştir.

Proje teklifleri 18 Eylül  - 23 Ekim 2013 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı  Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel  Evrak Kat:B1, Örnek Mahallesi Oruç Reis Caddesi No:13 06090 Altındağ/ANKARA adresine elden ya da posta yoluyla yapılabilecektir.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgiler, Üniversitemiz Proje Koordinasyon Birimi’nden de alınabilecektir.

Uygulama Kılavuzuna erişmek için tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ