Yayınlanma Tarihi: 17 Eylül 2013 Salı

“Yabancı Dil” ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı” Dersleri Muafiyet Sınavları

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksek Okullarında yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “Yabancı Dil (İngilizce)” ve “Temel Bilgisayar Kullanımı” dersleri için Muafiyet Sınavları yapılacaktır. Muafiyet Sınavlarına katılmak zorunlu olmayıp; BU SINAVA KATILAN ÖĞRENCİLER BAŞARILI OLDUKLARI TAKDİRDE adı geçen derslerden muaf olacaklardır. Öğrenciler isterlerse her iki dersin muafiyet sınavına da katılabilirler. Muafiyet Sınavına katılmak isteyen öğrenciler Sınavı Başvuru Formunu doldurup imzalayarak yeni kayıt yaptırdıkları Fakülte, Yüksekokul veya Meslek Yüksekokullarının Öğrenci İşleri Bürolarına en geç 17 Eylül 2013 tarihi mesai bitimine kadar (saat: 17: 00)  teslim etmeleri gerekmektedir.

Sınava Girecek Tüm Öğrencilerimize Başarılar dileriz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü

SINAV TARİHİ:

Yabancı Dil (İngilizce)                                     : 18 EYLÜL 2013 ÇARŞAMBA, SAAT:  10: 00

TEMEL BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ K.   : 18 EYLÜL 2013 ÇARŞAMBA, SAAT:  14: 00

SINAV YERİ:

Her öğrenci kendi kayıt yaptırdığı Fakülte, Yüksekokul veya Meslek Yüksekokulunda sınava girecektir.

NOT: MUAFİYET SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZ KONUYLA İLGİLİ AYRINTILI BİLGİLERİ KAYIT YAPTIRACAKLARI EĞİTİM BİRİMLERİNDEN EDİNEBİLİRLER