Yayınlanma Tarihi: 12 Eylül 2013 Perşembe

III. Ulusal Akademik Kaynak Paylaşım Çalıştayı

Üniversitemizin ev sahipliğinde yapılacak olan ANKOS (Anadolu Üniversite Kütüphaneleri  Konsorsiyumu) III. Ulusal Akademik Kaynak Paylaşım Çalıştayı “Elektronik Kaynakların Paylaşımı: Haklar ve Kısıtlar” teması ile 13 Eylül 2013 Cuma günü Anitta Otel de başlayacak.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan  “ANKOS   III.  Ulusal  Akademik Kaynak Paylaşım Çalıştayını”nın teması "Elektronik Kaynakların Paylaşımı: Haklar ve Kısıtlar" olarak belirlendi. Kütüphane bütçe ve dermelerinde oldukça önemli bir payı alan e-kaynakların kütüphaneler arası kaynak paylaşımı işlemlerinin nasıl yürütüldüğü/yürütüleceği, lisans anlaşmalarında bu konuya nasıl yer verildiği, haklar ve kısıtların ne olduğu ve mevcut uygulamalar konusunu gündeme getirmek ve ortak çözüm önerileri üretilecektir.

Formlar ve Belgeler:

III. Ulusal Akademik Kaynak Paylaşım Çalıştayı Programı için tıklayınız.