Yayınlanma Tarihi: 10 Eylül 2013 Salı

İhtiyaç Sahibi Bir Öğrencimize Burs Vermek İster misiniz?

Bugün itibariyle sayıları 12,500’e ulaşan öğrencilerimizden ihtiyaç sahiplerine çeşitli burs ve destekler verilmektedir.  Kredi ve Yurtlar Kurumu bursu ile ilimiz STK’ları ve hayırseverleri tarafından verilen çeşitli burslara ek olarak, Üniversitemizde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kısmi zamanlı öğrenci uygulaması ile çok sayıda öğrencimize destek verilmeye devam edilecektir. Ayrıca ihtiyaç sahibi tüm öğrencilerimize yemek bursu uygulamasına da devam edilecektir.

Ancak tüm bu desteklere rağmen üniversitemizin ihtiyaç sahibi tüm öğrencilerine destek verilmesi mümkün olamamaktadır. Bu çerçevede yarının Türkiye’sini şekillendirecek başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkıda bulunmak üzere, maddi gücü oranında tüm Çorumlu hemşehrilerimizi ve gönüldaşlarımızı öğrencilerimize burs/destek vermeye davet ediyoruz.

Gençlerimize verecekleri desteklerden dolayı tüm hayırseverlerimize içtenlikle teşekkür ediyoruz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ