Yayınlanma Tarihi: 02 Mayıs 2013 Perşembe

Üniversitemizde “Tarih, İnanç ve Kültür Etkileşimi” İsimli Panel Gerçekleştirilecek

Üniversitemiz Türk Tarih ve Kültür Araştırmaları Kulübü ile Gezgin Düşünürler Kulübü, “Tarih, İnanç ve Kültür Etkileşimi” adında 06-10 Mayıs 2013 tarihlerinde, saat 14:00 de iki oturum olarak bir panel gerçekleştirilecektir. Moderatörlüğünü Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet DEMİRYÜREK'in üstlendiği, konuşmacı olarak da İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Mehmet EVKURAN, Prof. Dr. Mehmet AZİMLİ ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğr. Gör. Zekeriya IŞIK'ın katıldığı panelin birinci oturumu Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda, ikinci oturumu da İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.