Yayınlanma Tarihi: 10 Mayıs 2013 Cuma

Rektörümüzün Engelliler Haftası Mesajı

Birlikte yaşama kültürümüz adına engellilerin sorunlarına duyarlı olmak ve gereken desteğin sağlaması çağdaş bir toplum olmanın gereklerindendir. Ne mutlu ki ülkemizde engellerin aşılması için yapılan iyi işlerin çoğaldığı, yapılan projelerin toplumumuz tarafından da desteklendiği ve engelli vatandaşlar için yapılan çalışmaların her geçen gün arttığını gözlemlemekteyiz.

Bu çizgide üniversitemiz de engelli bireyleri topluma kazandırmak adına farklı projelerle katkıda bulunmaktadır. Engelli kardeşlerimizin toplum içerisinde bağımsız hareket edebilme yeterliliğine ulaşmaları için üniversitemiz engelliler için araştırmaya, üretmeye, çalışmaya, devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle “Engelliler Haftası”nı kutluyor, engelli kardeşlerimize mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.

Prof. Dr. Reha Metin ALKAN

Rektör