Atatürk Üniversitesi AÖF Yarıyıl Sonu Sınavları İçin Görevli Tercih İşlemleri

09 Aralık 13

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafında yapılacak sınavlarda görev almak isteyen akademik ve idari personelimizin Atatürk Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemine ( GİS ) girerek bilgilerini kaydetmeleri ve ilgili sınav dönemlerinde sınav görevi talebinde bulunmaları gerekmektedir. Bu bağlamda 11-12 Ocak 2014 tarihlerinde İl Sınav Yöneticiliğimizde dört oturum halinde yapılacak olan 2013-2014 eğitim-öğretim yılı Güz Dönemi yarıyıl sonu sınavlarında görev almak isteyen akademik ve idari personelimizin en geç 15 Aralık 2013 tarihi, mesai bitimine kadar Atatürk Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemine (http://gis.atauni.edu.tr) girip bilgilerini kaydetmeleri ve sınav görevi talebinde bulunmaları yapılacak sınav organizasyonu açısından önemlidir. Katkılarınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

ÖSYM İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ