25 Kasım Tarihinden Önceki E-Postalara Erişim İşlemi

03 Aralık 13

Üniversitemiz Hitit E-Posta sunucunda yapılan güncelleme işlemlerinden dolayı 25 Kasım’dan önceki e-postalar “25KasimOncesi” adlı klasörde erişime sunulmuştur. Bu e-postalara erişebilmek için aşağıdaki bilgi ekranından yararlanılabilir.

Üniversitemiz E-Posta Servisine kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıldıktan sonra, sol ekranda yer alan klasörden “25KasimOncesi” klasörünün sol tarafında bulunan ok işareti seçilerek alt klasörlerine oradan da eski e-postalarınıza erişim sağlayabilirsiniz.

Not:
1.Karşılaşılabilecek teknik sorunlar için Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın 219 20 00 nolu telefonundan yardım alabilirsiniz.
2.Eski e-postalar sistem tarafından kullanıcı adlarına göre alfabetik sırada yüklenmektedir. Yükleme işleminin en geç Perşembe gününe bitirilmesi planlamaktadır.