Horizon 2020 Gıda,Tarım,Denizcilik ve Biyoteknoloji Alanı Günü

18 Aralık 13

Horizon 2020 Gıda Güvenliği, Sürdürülebilir Tarım ve Ormancılık, Deniz ve İç Su Araştırmaları, Biyoekonomi ve Biyoteknoloji alanlarına özel Bilgi Günü ve Proje Pazarı, 17 Ocak 2014 tarihinde Brüksel/Belçika’da gerçekleştirilecektir.

17 Ocak 2014’te düzenlenecek Bilgi Günü kapsamında, özellikle Gıda Güvenliği, Deniz Araştırmaları, Kapsayıcı, Sürdürülebilir ve Yenilikçi Biyoekonomi ve Biyoteknoloji 2014-2015 çağrısına yönelik konu başlıkları Avrupa komisyonu temsilcileri tarafından açıklanacak ve öğleden sonraki kısımda ilgili çağrıya yönelik proje pazarı düzenlenecektir. Etkinliğe katılım ücretsiz olup, 13 Ocak 2013 tarihine kadar kayıt yaptırmak zorunludur. Bilgi Günü özellikle araştırmacılar ve firmalar olmak üzere, tüm paydaşlara açıktır.

Kayıt olmak için https://scic.ec.europa.eu/fmi/INFODAYSSOC2014/start.php adresine tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ