“Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları”na Fen Edebiyat Fakültesi ve BESYO İle Devam Edilecek

16 Aralık 13

Yükseköğretimde engelli öğrencilerin karşılaştıkları zorlukları, eğitim hayatımızda engellilere ne kadar yer açtığımızı, tutum ve davranışlarımızı ve Üniversitemizde engelli öğrencilerin eğitim almasına ilişkin hangi hizmetlerin sunulduğunu konuşmak ve tartışmak amacıyla Üniversitemiz eğitim birimlerinde “Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları” düzenlenmektedir.

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinasyonu kapsamında düzenlenen “Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları”na 17 Aralık 2013 Salı günü, saat 10.30’da Fen Edebiyat Fakültesi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile devam edilecek.