“Paylaştığımız Avrupa-Our Shared Europe” İsimli Proje Yarışması

12 Aralık 13

Türkiye’nin Avrupa Birliği İletişim Stratejisi (ABİS) kapsamında, Avrupa Birliği Bakanlığı ve British Council işbirliğiyle Türkiye’deki üniversite öğrencileri arasında “Paylaştığımız Avrupa-Our Shared Europe” isimli proje yarışması düzenlenecektir.

Proje yarışması kapsamında, üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirilecek projeler ile ilk ve orta öğrenim öğrencilerinin Avrupa Birliği konusunda bilinçlendirilmesi hedeflenmektedir.

Son başvuru tarihi 30 Ocak 2014 olan proje yarışması; "Avrupalılık” kavramı etrafında tartışılan insan hakları, demokrasi, çevre, yenilenebilir enerji, kadın hakları, çocuk işçiliği, çocuk istismarı, çocuk hakları v.b. gibi temaları içermektedir.

“Paylaştığımız Avrupa-Our Shared Europe” isimli proje yarışmasına ilişkin detaylı bilgiye www.ab.gov.tr adresinden ulaşılabilmektedir.