Yayınlanma Tarihi: 12 Kasım 2013 Salı

Tıp Fakültemizden "Geleceğimizi Diyabetten Koruyalım" İsimli Bilgilendirme Toplantısı

Tıp Fakültemiz Sağlıklı Yaşam Toplantıları kapsamında 14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinliği olarak "Geleceğimizi Diyabetten Koruyalım" isimli bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Tüm halkımızın davetli olduğu etkinlikte Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji Bilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Serdar Güler ve Yrd. Doç. Dr. F. Kerim Küçükler konuşmacı olarak yer alacaklardır. Ayrıca ücretsiz kan şekeri ve bel çevresi ölçümlerinin de yapılacağı etkinliğimiz T. C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda 14 Kasım 2013 Perşembe günü saat 10.00 da başlayacaktır.