Yayınlanma Tarihi: 08 Ekim 2013 Salı

HİTİTSEM’de Yabancı Dil Kursları Kayıtları Başladı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) tarafından yeni dönem İngilizce kursları kayıtları başladı. YÖK tarafından denkliği kabul edilen IELTS kursu hafta içi akşamları 2 gün boyunca ve 12 hafta sürecinde ABD Uyruklu Eğitmenlerimiz tarafından verilecektir.

YDS Hazırlık Kursları ise yine ABD uyruklu ve Üniversitemiz İngilizce okutmanları desteği ile verilecek olup, isteyen kursiyerlere yabancı dil konuşma pratiği desteği ile verilecektir.

HİTİTSEM, çocukların İngilizce öğrenme ihtiyacını karşılayabilmek için hafta sonu sadece Cumartesi günü ilkokul ve ortaokul seviyesinde yine ABD Uyruklu Eğitmenlerimiz ile eğitimlerini vermek üzere kayıtlara başladı.

Genel Kur Tanımlı İngilizce Kursları da Üniversitemiz İngilizce Okutmanları ve ABD Uyruklu Eğitmenlerimiz katkısıyla Akıllı LED TV desteği ile verilmektedir.

HİTİTSEM bünyesinde halen çalışmakta olan 4 ABD Uyruklu Eğitmenimiz çeşitli düzeyde İngilizce eğitimi vermek üzere hazırlıklarını tamamlamıştır.

Kurslarımıza katılmak isteyen kursiyerlerimiz ya da Velileri www.hititsem.hitit.edu.tr adresinden ön kayıt yaptırarak, kurslar başlamadan önce de kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Dersler Kurban Bayramı’ndan sonra 21 Ekim 2013 Pazartesi ve takip eden günlerde başlayacaktır.  

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube