Yayınlanma Tarihi: 21 Ocak 2013 Pazartesi

Öğrencilerimize Önemle Duyurulur

Üniversitemiz Öğretim elemanları tarafından kodlanarak hazırlanan yeni Öğrenci İşleri Otomasyon yazılımı önemli ölçüde tamamlanarak, kısa bir süre sonra kullanıma açılacaktır. Şu an itibariyle tüm öğrencilerimize ait kişisel bilgiler ile öğrenim süreleri boyunca aldığı tüm derslere ait notlar sisteme girilmiştir. İleriye dönük mağduriyetlerin oluşmaması adına sisteme girilen tüm bilgilerin http://www.testweb.hitit.edu.tr  adresinden sisteme girilerek kontrol edilmesi, eksiklik veya yanlışlık olduğu düşünülen hususlar olması halinde de gerekli incelemenin yapılabilmesi için İLGİLİ BİRİMİN ÖĞRENCİ İŞLERİNE dilekçe ile başvurulması gerekmektedir. Aksi belirtilmediği takdirde sistemdeki not ve diğer bilgilerin doğruluğunun tarafınızdan onaylandığı kabul edilecektir.

2012-2013 Güz dönemi notları kesinleşmediğinden yarıyıl sonu sınavı ve bütünleme sınavı sonunda,  2012-2013 Güz dönemi not bilgileri tekrar güncellenecektir.

Güncelleme tarihi –I:     22 Ocak 2013 Yarıyıl sonu sınavlarının ilanının son günü

Güncelleme tarihi -II:    12 Şubat 2013 Bütünleme sınav sonuçlarının son günü

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI