Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2012 Pazartesi

Üniversitemiz Rektörü ALKAN’ın “24 Temmuz Basın Bayramı” Kutlama Mesajı

Haber alma ve yayma özgürlüğü ile ifade özgürlüğünün en etkili aracı olan, kamu bilincini güçlendirmeye ve kamu yararına yönelik güvenilir ve tarafsız yayın yapan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumlarımızın başında gelmektedir.

Hukukun evrensel değerlerine bağlı, doğru, tarafsız ve etik habercilik ilkelerini üstün tutarak görevlerini yerine getiren görsel ve yazılı basın mensuplarımızın gece gündüz demeden, zor şartlar altında kamuoyuna doğru haberi aktarma çabaları takdire şayandır. Aynı şekilde, ilimizde de mesai kavramı gözetmeden, büyük bir özveriyle doğru bilgi edinilmesine katkıda bulunan, tarafsız habercilik anlayışı ve sorumluluğuyla görevlerini yerine getiren basın çalışanlarının ilimize olan katkıları çok değerlidir.

Her zaman ve her yerde büyük bir özveri, toplumsal duyarlılık ve etik değerlere bağlılıkla görevlerini yerine getiren çok kıymetli basın mensuplarımızın “24 Temmuz Basın Bayramı”nı en içten duygularımla kutlar, mesleki hayatlarında başarılar dilerim.


Saygılarımla.

   Hitit Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Reha Metin ALKAN

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube