Yayınlanma Tarihi: 26 Haziran 2012 Salı

Üniversitemiz’den Yeni İşbirlikleri

Üniversitemiz ile Pakistan’da bulunan “The University of Lahore” ve Sudan’da bulunan “National College for Medical and Technical Studies” üniversiteleri arasında sürdürülen görüşmeler sonucunda Akademik İşbirliği Protokolleri imzalandı. Üniversitemiz adına Yrd. Doç. Dr. Şahabettin ERGÜVEN ile Lahor Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Mr. Awais RAOOF ve Dekanı Prof. Dr. Qurashi M. ALİ tarafından imzalanan protokol kapsamında, üniversiteler arasında öğrenci ve akademik personel değişimi, ortak bilimsel araştırma projeleri, akademik programlar, kısa süreli özel eğitim kursları, sempozyum, konferans, seminer ve diğer bilimsel etkinliklerin düzenlenmesinin yanı sıra bilgi-belge, doküman ve diğer yayınların Fikri Mülkiyet ve Telif Hakları’nı saklı tutarak karşılıklı paylaşımı yapılabilecektir.