Yayınlanma Tarihi: 27 Ocak 2012 Cuma

2011-2012 Eğitim Öğretim bahar yarıyılı Sosyal Bilimler Ens. kesin kayıt kazanan adaylar

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

Enstitümüzde 2011-2012 eğitim öğretim yılı bahar döneminde açılması düşünülen Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programına 16-18 Ocak 2012 tarihleri arasında müracaatlar kabul edilmiştir. Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programına 6 öğrenci başvuru da bulunmuştur.

Başvuruda bulunan öğrenci adaylarının %50 ALES, %40 Mezuniyet Notu ve %10 Yabancı Dil Puanları hesaplanarak, Hitit Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 6. maddesi gereğince ilanda alınacağı belirtilen öğrenci kontenjanlarının 2 katının mülakat sınavına çağrılması esas alınarak; Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programına başvuran adayların 6’sı da, 23 Ocak 2012 tarihinde yapılacak olan giriş sınavlarına çağrılmıştır.

Giriş Sınavları sonucunda; Hitit Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 6. Maddesi gereğince; giriş sınavına giren adaylarının; %50 ALES, %20 Mezuniyet Notu, %20 Yabancı Dil ve tam 100 not üzerinden 50’den aşağı olmamak kaydıyla %10 mülakat sınav puanları hesaplanarak; Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programlarına 4 asıl öğrenci belirlendiği saptanmış, oluşturulan listeler aşağıya çıkarılmıştır.

Formlar ve Belgeler:

Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Ve Din Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programına 2011-2012 Eğit