Yayınlanma Tarihi: 29 Aralık 2011 Perşembe

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Reha Metin ALKAN’ın Yeni Yıl Mesajı

          Birlik beraberlik ruhuyla ve heyecanla çalışarak bir yılı geride bıraktık. Yeni yıla, huzur içinde ve yeni umutlarla girmenin coşkusunu yaşıyoruz.

            2011 yılını, akademik ve idari alandaki önemli çalışma ve gelişmelerle; ayrıca kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif etkinliklerle “dolu dolu” geçirdiğimize inanıyorum. Bu tür etkinliklerin sadece düzenlenmesinin değil, çevre ile paylaşılmasının da çok önemli olduğu düşüncesindeyim. Hitit Üniversitesi ailesi bireyleri olarak, hep birlikte sahip olduğumuz değerleri Çorum ili ve ilçelerinde yaşayan insanlarla paylaşmaya, üniversite-sanayi, üniversite-Çorum işbirliğini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu hedefe ulaşma yolunda büyük mesafe kat ettiğimiz inancındayım.

            Geride bıraktığımız 2011 yılı içerisinde, öğrenci odaklı bir kurum olan üniversitemiz; dünya standartlarını yakalamaya çalışan eğitim kalitesiyle, branşlarına ait teknik donanıma ve çağın gereksinimlerini karşılayacak bilgi birikimine sahip öğrencilerin yetiştirildiği bir kurumsal kimliğe bürünmeye çalışmıştır. Sahip olduğumuz ve onur duyduğumuz araştırma-geliştirme ve eğitim-öğretim enerjisi, aramıza yeni katılan öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz sayesinde daha yüksek seviyelere ulaşmıştır.

            Hitit Üniversitesi ailesi olarak artarak devam eden özverili gayretimiz sonucunda, 2012 yılında da çalışma hızımızı kesmeden, eğitim ve öğretim kalitemizi daha da artırarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınması için hizmet vermeye devam edeceğiz.

            Bu duygu ve düşünceler ışığında, üniversitemizin tüm akademik ve idari personeline, öğrencilerimize ve milletimize sağlık, huzur ve başarı dolu yeni bir yıl diliyorum.

            Saygılarımla.

                                              

                                                                                                                                              Prof. Dr. Reha Metin ALKAN

                                                                                                                                                Hitit Üniversitesi Rektörü

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube