İftar Programı

14 Mayıs 19
İftar Programı

Fakültemizde 13.05.2019 tarihinde, Ramazân-ı Şerîf ayı münasebetiyle Fakültemiz ile İMVAK tarafından iftar programı düzenlendi.

İftar öncesi Dekanımız Prof. Dr. Abdullah Çolak’ın selamlama konuşmasının ardından Fakültemiz Akademik Personeli Mûsikî Topluluğu tarafından Tasavvuf Mûsikîsi Konseri verildi. Türk Din Mûsikîsi Anabilim Dalı başkanı Öğr. Gör. Sema Dinç’in şefliğini yaptığı konserde, Tekbir ve Salât-ı Ümmiye'nin ardından koro ve solo ilahilerle kaside icrâları gerçekleştirildi. İlahiyat Fakülteleri arasında bir ilk olma özelliği de taşıyan Fakültemiz akademik personel musiki topluluğunun icra ettiği konserin sonunda sâzende ve hânendelere, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Ramazan ayının manevi havasının coşkuyla yaşandığı iftar programına katılan, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa BIYIK, İl Müftüsü Muharrem Biçer, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Yahya Çoban, İMVAK başkanı, İMVAK Yönetim Kurulu Üyeleri, diğer protokol üyeleri, Fakültemiz Akademik ve idari personeli ve öğrencilere şükranlarımızı sunarız.