“Milli Mücadele ve Mehmet Akif Ersoy” Konulu Konferans Düzenlendi

13 Mart 19

Milletimizin bağımsızlığının simgesi olan İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif  Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuzda Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Hatice Yıldırım’ın konuşmacı olarak katıldığı “Milli Mücadele ve Mehmet Akif” konulu konferans düzenlendi. Konferansa Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları, idari personeli ve öğrencileri katıldı. Konuşmacı Dr. Öğretim Üyesi Hatice Yıldırım programda Mehmet Akif  Ersoy’un eğitim hayatı, Kurtuluş Savaşı sırasında Türk halkını milli mücadeleye teşvik etmek için yapmış olduğu çalışmaları, karakteri, vatan ve millet sevgisi ve o sıkıntılı dönemde İstiklal Marşını yazma süreci hakkında bilgiler verdi. Programın sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Kadir Erol, katkılarından dolayı Konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Hatice Yıldırım’a plaket verdi ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.