Alaca’yı Düşünüyorum Projeleri Değerlendiriliyor

05 Temmuz 2018

“Alaca’yı Düşünüyorum” proje başvurularının değerlendirilme süreci başlamıştır. 04.07.2018 Çarşamba günü Belediye meclis salonunda proje sunumları gerçekleştirildi. Sunumlar için Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurcan Baykam, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömür Demirer, Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, İnsan Kaynakları Müdürü Muzaffer Kaya, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahat Comba, öğretim elemanları ve 10 proje yürütücüsü adayı bir araya geldi. Alaca’nın güncel ihtiyaçlarını gidermek için önemli bir adım olacak bu değerlendirmenin sonucu  ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Tüm başvuru sahiplerine başarılar diler; sonuçların Alaca için faydalı olmasını temenni ederiz

İlgili Fotoğraflar