Öğretim Üyemizden Cumhuriyet Üniversitesinde Konferans

14 Mayıs 2018

Fakültemiz Antropoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Vahdet Özkoçak, 11 Mayıs 2018 tarihinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Okul Öncesi Eğitim Kulübünün davetlisi olarak "Adım Adım Akademisyenlik" konulu bir konferans verdi.

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen, öğrenci ve akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği konferans, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Kulüp Başkanının konuşması, Dr. Özkoçak‘ın özgeçmişinin okunması ve konuşması ile devam eden konferansta Özkoçak, “15 Temmuz sonrası ülkemizde var olan akademisyen açığının malum yapının üniversitelerden temizlenmeye başlanması ile daha çok arttığına; vatanını seven, milli ve manevi değerlere sahip çıkacak genç akademisyenlere ihtiyaç olduğuna" vurgu yaptı. Konferans sonunda Dr. Özkoçak'a, Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Ali Aksu tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İlgili Fotoğraflar