Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Kaynak Teknolojisi Programı Olarak Yapılan Teknik Geziler

03 Nisan 2018

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Bünyamin Çiçek, bölüm öğretim görevlileri Öğr. Gör. Enver Terzi, Öğr. Gör. Eren Çete ve Kaynak Teknolojisi programı öğrencileri ile Çorum Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Cazgır TOC A.Ş., Makine Enerji A.Ş. (MAKENAS),  Arsan Makine İmalat Tic. A.Ş., Arsan Döküm Sanayi Tic. A.Ş. ve Mone Medikal A.Ş. firmalarına teknik gezi düzenlenmiştir. Çeşitli alanlarda faaliyet gösteren bu firmalara düzenlenen teknik gezilerle öğrencilerimizin meslekleri ile ilgili merak ettikleri teknik konular yerinde uygulamalı olarak gösterilmiş ve uzman kişilerden bilgi almaları sağlanmıştır.

Ayrıca Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü olarak ilçemizdeki Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret edip metal teknolojileri Alanı’nda okuyan öğrencilerimizle bir araya gelerek bölüm tanıtımı yapılmış, öğrencilerimizin merak ettikleri sorular cevaplandırılarak, alanlarıyla ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır.

İlgili Fotoğraflar