Meslek Yüksekokulumuzdan Çorum Tapu Müdürüne Ziyaret

09 Ekim 2018

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Kadir Erol, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Zafer Köse ve Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kayhan Aladoğan, Çorum Tapu Müdürü Mehmet Oymak’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette müdürümüz Doç. Dr. Kadir Erol, Üniversitemizde ilk defa bu yıl meslek yüksekokullarında uygulamaya geçen 3+1 sistemi ile ilgili bilgiler verdi. Bölüm başkanı Öğr. Gör. Kayhan Aladoğan ise Meslek yüksekokulumuzda yeni açılan Tapu ve Kadastro programı hakkında bilgiler verirken; Tapu Müdürü Sayın Mehmet Oymak’ı öğrencilerimize tapu müdürlüğünün işleyişi hakkında bilgiler vermek üzere Meslek Yüksekokulumuza davet etti.

Tapu Müdürü Mehmet Oymak, Tapu ve Kadastro Programının HİTÜ’de açılmasının memnuniyetini dile getirirken, oluşturulan müfredatın Tapu ve Kadastro Teknikerliğinde uygulamaya yönelik yeterli olduğunu belirtti. Görüşmede Çorum Tapu Müdürlüğü’nü de tanıtan Mehmet Oymak uygulamaya başlanan 3+1 sistemiyle alakalı olumlu görüşlerini vurgularken tapu müdürlüğüne yapılan bu ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

İlgili Fotoğraflar