Fakültemiz TÜBİTAK 4007 Çorum Bilim Şenliğinde

08 Ekim 2018

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde Bilim ve Sanat Merkezi koordinatörlüğünde Çorum Belediyesi, Hitit Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası paydaşlığında Çorum’da ilk defa TUBİTAK destekli TUBİTAK 4007 Bilim Şenliği düzenlendi. Kent Meydanı’nda düzenlenen bilim şenliğine Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Zeki Gül, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

TÜBİTAK 4007 Çorum Bilim Şenliği kapsamında Kent Meydanı, Rehberlik Araştırma Merkezi, Bilim Sanat Merkezi, Fen Edebiyat Fakültesi, Bahçelievler Kültür Merkezi, AHL Park ve Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi gibi farklı mekanlarda 62 etkinlik ve 4 söyleşi gerçekleştirildi. Şenlikte Fakültemizin öğretim elemanları da Fizik, Kimya, Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Matematik, Arkeoloji, Antropoloji, Edebiyat, Tarih gibi alanlarda deneysel çalışmalar gerçekleştirip seminerler verdiler.

İlgili Fotoğraflar