Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Yeşilay'dan "Benim Kulübüm Yeşilay" Projesi

10 Ekim 2018

Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Çorum Yeşilay Şubesi iş birliğiyle 10 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 14.00'te Abdulkadir Ozulu Konferans Salonunda Çorum Yeşilay Şube Başkanı Dr. Türker Ejder, Yeşilay şubesi yetkilileri ve Bölüm öğrencilerinin katılımıyla “Benim Kulübüm Yeşilay” başlıklı proje toplantısı gerçekleştirildi.

Proje toplantısının açış konuşmasını yapan Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meral Demiryürek, “Benim Kulübüm Yeşilay” projesinin hem Çorum hem de Üniversitemiz adına çok faydalı bir proje olacağını inandığını belirttikten sonra bu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sonrasında Dr. Türker Ejder, Çorum Yeşilay Şubesi’nin amaçlarından ve bu projenin mahiyetinden söz ederek projenin toplumsal açıdan önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Tanışma toplantısı, “Benim Kulübüm Yeşilay” projesinde gönüllü olarak yer almak isteyen Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinin sorularıyla sona erdi.

İlgili Fotoğraflar