Dergimizin Yeni Sayısı Yayımlandı

26 Temmuz 2017

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) 10. cilt 1. sayısı yayınlanmıştır.

Doçentlik başvuruları ve akademik teşvik için istenilen nitelikli dergi sınıfında yer alan, yayın periyodu düzenli olan bilimsel nitelikli akademik bir dergi olan HÜSBED, bu sayı ile onuncu yılına adım atmış bulunmaktadır.

Dergimizin Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nden e-ISSN’si alınmıştır. Bu sayısından itibaren HÜSBED, sadece e-dergi (online) olarak yayım hayatına devam edecektir.

Dergimize gönderilen çalışmaların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Bu sayımız 33 makale  4 kitap tanıtımı ile değerli okuyucuların beğenisine sunulmuştur.

Dergimizin yayınlanma aşamasında emeği geçen ve bu sayısında hakem/panelist görevinde bulunan değerleri akademisyenlere de teşekkür ederiz.

Yayımlanması isteğiyle Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi’ne göndereceğiniz makale, çeviri, tanıtım ve değerlendirme yazılarınızı, www.sbedergi.hitit.edu.tr/ veya http://dergipark.gov.tr/hititsosbil adresinden açık dergi sistemine ücretsiz üye olarak, kendi hesabınız üzerinden gönderebilirsiniz.

Yeni sayılarda buluşmak temennisiyle…

Dergimize ulaşmak için lütfen tıklayınız!